I am Joyce

Miskopen

We hebben allemaal wel iets in de kast hangen dat we nooit hebben gedragen en nooit zullen dragen ook. Een jurk die je in een opwelling hebt gekocht (ook al draag je bijna geen jurken), of een paar schoenen die eigenlijk nergens bij passen en zelfs een beetje te krap zitten. Het zijn dingen waar je liever met een grote boog omheen loopt omdat ze je geld hebben gekost en ze je alleen al bij de aanblik een schuldgevoel bezorgen. Maak je niet druk, jouw miskoop kan een topkoop voor een ander zijn…

Tijdens mijn stage bij VROUW, hét vrouwenmagazine van De Telegraaf, was een van mijn taken de rubriek Miskoop van de week. Mijnmiskoop.nl leverde elke week een nieuwe miskoop aan en ik plaatste dit op de website van VROUW. Hiermee trokken wij bezoekers aan, en tegelijkertijd maakte mijnmiskoop.nl goede reclame. Mijnmiskoop.nl staat vol met advertenties (lees: miskopen); van bikini’s tot tassen, maar ook spullen voor in huis en tuin.

Niet langer piekeren over die miskopen dus. Bovendien heb je ook weer een goede reden om naar de winkels te rennen voor iets nieuws!

3 years ago | 14 notes | Permalink